Vinterferie uge 7 på Randers Naturcenter

Grønne familievenlige aktiviteter

I skolernes vinterferie uge 7 – 15-18. februar - afholder Randers Naturcenter ”Åbent Hus – dage” mandag til torsdag fra kl 10-14. Tag familien med på tur i naturen og kig ind i Naturcenteret, hvor der er lunt og dejligt indendørs i husene

Hver dag vil der være mulighed for at besøge vores forundringshus og se en masse udstoppede dyr og få stillet sin nysgerrighed. Der vil være stereolupper og mikroskop opstillet, så man kan komme helt tæt på og se f.eks. alger i 100 ganges forstørrelse.  Der vil i et andet af husene være tegneværksted, hvor man kan tegne vilde danske fugle og der er opgaveark med naturopgaver af forskellig sværhedsgrad til alle interesserede.

Udendørs er opstillet forskellige gamle lege som fx hesteskokast eller gummistøvlekast – prøv at udfordre din farfar eller moster på en sjov og anderledes måde.

Man kan også gå på opdagelse i Naturcenterets nærområde med lånte kikkerter eller være med til at lege ”hvem får først øje på” - en sjov leg, der skærper interessen efter de ting man oplever og kan se i naturen omkring Naturcenteret.  Kort over området fås på Naturcenteret, hvorfra man anbefaler forskellige vandreture i området omkring Gudenåen.

Hver dag kl. 11 vil der være mulighed for at komme helt tæt på centerets levende mus og man kan her også høre lidt om musenes liv og biologi.