Frivillige fra det grønne Randers mødes

Tirsdag den 28. april kl. 17-19 ...... AFLYST

Mød de aktive grønne frivillige, hør om deres engagement og bliv inspireret! I byen, i naturen, på Nordre Fælled, I Naturpark Randers Fjord og på Naturcenteret løser frivillige opgaver som formidling, tilsyn, affaldsindsamling, græsslåning, bidrager til fondsansøgninger og partnerskaber til nye projekter mv.

Fra 2020 er Randers Kommune også involveret i et stort natur/kultur projekt ”Tidsrejsen”, som rækker ud i hele Randers Kommune og er et samarbejdsprojekt med Randers Regnskov og Museum Østjylland – også i dette projekt er der store muligheder for at frivillige kan engagere sig.


Frivilligkoordinatorerne indenfor de forskellige fagområder inviterer derfor til fælles erfaringsudveksling. Har du lyst til at være med i den frivillige indsats, er du meget velkommen til at møde op og høre mere. Der serveres en sandwich undervejs.


Mødested: Naturcenteret, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV.
Arrangør: Randers Kommune v. Naturcenterleder Helle Marie Taastrøm tlf. 86 43 25 37, forstkandidat Ivan Guldager, Grønne Områder og Friluftsliv, Randers kommune, projektleder Naturpark Randers Fjord Terese Sandvei tlf. 23 83 98 05 og Projektkoordinator for ”Tidsrejsen” Anders Bloksgaard Rathe tlf. 24609855