Pensionist Dage på Randers Naturcenter

”Vi sejler op af åen” på 11 dejlige sommerdage 2019 Kom med ud i det grønne og få en skøn sejltur på Gudenåen 12, 13, 17, 18, 19, 26 og 27 juni - 19, 21, 28 og 29 august

 

Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, åbner disse dage dørene til 11 særarrangementer for pensionister og fremviser hvad Naturcenteret byder på af forskellige muligheder:

  • Der sejles mindre ture på Gudenåen fra centerets havn. Gangbesværende og kørestolsbrugere kan sagtens være med, da handicapbådene ”Isfuglen” og ”Guldsmeden” sejler i timedrift kl. 10, 11,12 og 13 – book pladser på forhånd efter først til mølle princippet. Der er 14 pladser pr afgang – bemærk dog, at en bruger med kørestol tæller som 2 pladser.
  • Kl 10-14 kan der hygges og bages pandekager på bål og man kan nyde en kop kaffe. Man er også velkommen til selv at medbringe noget, der kan grilles på bålet – grillristene er klar. Man kan sagtens deltage i denne del, selvom man ikke deltager i sejladsen. Vi har en overdækket pavillon og sætter store telte op efter vejret, så der er ly og læ.
  • Arrangementet er gratis for grupper fra Randers kommune.

Der tages forbehold for vejret i forhold til sejladsen, særligt kraftig vind kan drille os..

Husk det vindtætte tøj til turen på Gudenåen

Tilmelding, booking af sejladsbilletter og nærmere oplysninger:

Randers Naturcenter,

Helle-Marie Taastrøm

Naturcenter@randers.dk eller tlf. 86432537