Juleværksted for Skoleklasser 27/11- 1/12 2017 tilmeld senest 17/11

Børn saver grene

20. november 2017 - Oprettet af Mariann Øjerson

Grønt, Naturligt ”Juleri” på Randers Naturcenter

Tag din klasse med på en anderledes juletur, som foregår udendørs på Randers Naturcenter. Der vil være fokus på naturmaterialer, håndværk, redskaber, bål, æbleskiver, bevægelse, fællesskab og meget mere… Målgruppen er 1-6 klasse.

Setup er følgende:

Hver dag inviteres 8 klasser til at deltage i tidsrummet kl. 9-13 – der må meget gerne komme flere klasser fra samme skole.

Hver klasse får tildelt en plads med borde og bålsted – stedet er Jeres base hele dagen.

Klasserne vælger afhængig af alderstrin materialer til forskellige forløb på dagen. Som eksempler kan nævnes: snitte trænisser eller julemus af træ, flette julestjerne, juletræer eller guirlander af pil, stege juleæbler med kanel over bål mv. Materialer og manualer er på Naturcenteret og du vælger som lærer selv hvilke og hvor mange aktiviteter din klasse kan overkomme. Grej og materialer til de forskellige forløb kan hentes ved en central ”jule-reception” i dagens løb, dette gælder også ingredienser til æbleskiver og børne gløgg.

Som et tilbud vil der også være et ”nisseløb” med indlagt bevægelse og en tur rundt i naturen omkring Naturcenteret. Dette tjekker man ind til i ”jule-receptionen”, således at ikke alle 8 klasser er på løb samtidigt.

Et par uger før afvikling af arrangementet modtager du som kontaktlærer en mail med en oversigt og manualer til samtlige aktiviteter – du har derved mulighed for at forberede dig hjemmefra på hvilke aktiviteter din klasse skal lave på dagen.

Medarbejderne fra Naturcenteret kan spørges om alt det praktiske undervejs på dagen, men du koordinerer som lærer selv klassens forløb – du kender klassen

Arrangementet er helt gratis – også materialerne til æbleskiver, juleæbler og gløgg

Datoer for juleværksted 2017

Mandag 27/11 kl 9-13

Tirsdag 28/11 kl 9-13

Onsdag 29/11 kl 9-13

Torsdag 30/11kl 9-13

Fredag 01/12 kl 9-13

Tilmelding efter” først til mølle” princippet til: Naturcenter@randers.dk, Tilmeldingsfrist 17/11. Nærmere information hos: Helle-Marie Taastrøm, Randers Naturcenter Tlf. 86 43 25 37