Natur- og friluftsfestival for alle foreninger i Randers - Tilmelding for foreninger

En række grønne foreninger i Randers er gået sammen om at skabe en natur- og friluftsfestival, som er et helt nyt initiativ i Randers. Formålet er, at borgere i Randers Kommune kan få indblik i de mange muligheder i kommunens naturområder. Alle foreninger er inviteret, og der er plads til flere.

19. juni 2018 - Oprettet af Mariann Øjerson

Der er et væld af flotte naturområder i Randers Kommune og gode muligheder for at dyrke friluftsliv. Alligevel oplever naturvejlederne ofte at få spørgsmål i stil med: ”Hvor kan man …?”, ”Hvor må man …? ” og ”Kan man overhovedet det i Randers nogen steder?” .

”Vi vil rigtig gerne informere vores borgere om alle de muligheder, der er for aktiviteter og friluftsliv i Randers, og derfor er vi gået sammen med en masse grønne foreninger om den nye natur- og friluftsfestival. Der er allerede 24 foreninger tilmeldt, og der er plads til flere,” fortæller Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Det er en oplagt mulighed for at komme i kontakt med aktørerne og få nye ideer til at nyde det grønne Randers.

Festivalen foregår lørdag d 25. august kl. 10.00-15.00 på Randers Naturcenter.

Gæsterne skal kunne møde grønne foreninger, idrætsklubber som bruger naturen som uderum, foreninger der tilbyder aktiviteter for børn og voksne og meget mere.

”Vi er glade for, at vi allerede har 24 foreninger tilmeldt, men der er stadig plads til flere. Vi vil jo gerne, at paletten er så bred og mangfoldig som mulig for gæsterne. Er man derfor medlem i en forening, arbejder i en virksomhed eller er med i en organisation, som opfatter sig som bruger af naturen, er man meget velkommen til at henvende sig til Randers Naturcenter. Det er gratis at deltage,” fortæller Helle-Marie Taastrøm.

Tilmelding på Randers Naturcenter ved Naturcenterleder Helle Marie Taastrøm tlf. 25441698

Allersenest d. 24/6 helst før.