Sommerferieaktiviteter på Randers Naturcenter Mandage-torsdage kl. 10 – 14 i ugerne 27-32

27. juni 2018 - Oprettet af Mariann Øjerson

Kom ud i det grønne i sommer – i skolernes sommerferie er der mandag-torsdag forskellige aktiviteter man kan deltage i som enkeltperson, familie eller mindre gruppe.

Sommerferie aktiviteter

Ugens 4 første dage er der udlån af fiskenet og lupglas, så der kan indfanges smådyr i Naturcenterets sø. Der vil være forskellige aktiviteter som krible krable bingo, fang naturens farver, prøv en lupjagt og du kan også prøve kræfter med vores muselabyrint. Herudover vil der være mulighed for at gå på opdagelse i Gudenåparken med kikkerter eller du kan prøve vores spændende naturløb.

Man kan også bage pandekager over bål og et ”familie-sæt” til pandekageproduktion kan købes for 50 kr. Dej må meget gerne medbringes hjemmefra.

Mandage – torsdage kan I kl. 11 møde Naturcenterets mus og skægagamer.

I uge 27 og 28 vil der være mulighed for at få en mindre sejltur på Gudenåen i en af Naturcenterets både. Der vil være afgange med bådene kl. 10.15, 11.00, 12.30 og 13.00. Billetter til dette kan afhentes fra uge 26 efter ”først til mølle princippet”. I uge 29 til 32 kan der mandag til torsdag også være andre naturaktiviteter på Naturcenteret. Man kan se hvilke aktiviteter der udbydes på dagen på tavlen ved indgangen.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Udetøj og gerne en madkurv.

Arrangør: Randers Naturcenter Tlf. 86 43 25 37