Vandets Dag 2018 - Torsdag d. 22. marts kl. 9-13.30

12. februar 2018 - Oprettet af Mariann Øjerson

Hvad er vand, hvor kommer det fra, og hvorfor skal jeg passe på det? Det er bare nogle af de spørgsmål, dine elever er meget skarpere på efter en van(d)vittig sjov og lærerig dag på Randers Naturcenter.

 Randers Naturcenter, Vandmiljø Randers og Verdo er igen i år gået sammen om at markere FN’s internationale mærkedag, Vandets Dag. Det gør vi med en sjov og lærerig event, hvor vi inviterer elever fra 3. klasse til Vandløbet for at blive klogere på vigtige emner som vandets kredsløb, vand forsyning og spildevands håndtering.

Dagen indledes med en fælles intro, hvorefter eleverne i hold går på opdagelse mellem de mange spændende poster i Vandløbet.

Med både information og aktivitet er de enkelte poster tilrettelagt, så de giver eleverne bred viden om vand. Derfor spiller dagen naturligt sammen med de færdigheds- og vidensmål, der hører til faget Natur/teknologi. Efter løbet får alle elever en vandbog, som I kan bruge i undervisningen og fortsætte læringen om vand.

Skal du være en af de heldige, der får en af de eftertragtede pladser til din klasse, skal du være hurtigt ude. Vi har plads til 12 klasser, og der gælder først-til-mølle. Vi prioriterer dog at få besøg af klasser fra forskellige skoler. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til vores planlægning.

Mange hilsner Randers Naturcenter, Vandmiljø Randers og Verdo

Praktisk information Tid: Torsdag d. 22. marts kl. 9-13.30

Sted: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV

Spørgsmål og tilmelding til: mipe@vmr.dk eller kaho@verdo.com