Vinterferie på Randers Naturcenter 12, 13,14 og 15. februar kl. 10 - 14 og Store pandekagedag 13/2

12. februar 2018 - Oprettet af Mariann Øjerson

Tag familien med på tur i naturen ved Gudenåen og kig ind i Naturcenteret, hvor der er lunt og dejligt indendørs i husene.

Mandag til torsdag, tænder vi bål, så I kan lune medbragt mad eller bare nyde udsigten og få varmet hænderne. I Naturskolehuset vil der være et opgavehæfte til børnene og mulighed for at farvelægge forskellige naturbilleder.

Særligt tirsdag 13/2 er der fokus på bål, da der er international pandekagedag i hele verden og vi selvfølgelig fejrer det med gratis bålbagte pandekager til alle (selvbetjening)

Man kan også gå på opdagelse i Naturcenterets nærområde med lånte kikkerter eller være med til at lege ”hvem får først øje på” - en sjov leg, der skærper interessen efter de ting man oplever og kan se i naturen omkring Naturcenteret.  Kort over området fås på Naturcenteret, hvorfra man anbefaler forskellige vandreture i området omkring Gudenåen.

Hver dag kl. 11 vil der være mulighed for at komme helt tæt på centerets levende mus og skægagamer og man kan her også høre lidt om dyrenes liv og biologi.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV.
Arrangør: Randers Naturcenter