Aktiv GRØN sommer på Randers Naturcenter 2017

Kom ud i det grønne i sommer – i skolernes sommerferie er der mandag-torsdag forskellige aktiviteter man kan deltage i som enkeltperson, familie eller en mindre gruppe.

Pige på sten i Naturcentrets sø

28. juni 2017 - Oprettet af Mariann Øjerson

Ugens 4 første dage er der udlån af fiskenet og lupglas, så der kan indfanges smådyr i Naturcenterets sø. Der vil være forskellige aktiviteter som krible krable bingo, fang naturens farver og kultryk. På Naturcenteret vil der være mulighed for at udfylde et opgavehæfte, der tager jer med rundt på Naturcenteret og du kan prøve kræfter med vores muselabyrint. Herudover vil der være mulighed for at gå på opdagelse i Gudenåparken med kikkerter eller naturløbet og lære mere om dyr, planter og historie.

Prøv også at låne en Christianiacykel og tag en skøn tur langs Gudenåen. Der kan sidde fire mindre børn i vognen.

Man kan også bage pandekager over bål og et ”familie-sæt” til pandekageproduktion kan købes for 50 kr. Dej må også  meget gerne medbringes hjemmefra.

I uge 26 og 27 vil der være mulighed for at få en mindre sejltur på Gudenåen i en af Naturcenterets både. Billetter til dette kan afhentes fra uge 25 efter ”først til mølle princippet”. Sejlads afgange: 10.15, 11.00, 12.15 og 13.00.

Fra den 28/6 - 13/6 har Naturcenteret besøg af 2 praktikanter fra jordbrugsteknologuddannelsen. De to studerende vil stå for familievenlig aktiviteter i perioden og glæder sig til at prøve kræfter med naturvejledningen.

I uge 28 til 31 kan der mandag til torsdag også være andre naturaktiviteter på Naturcenteret. Man kan se hvilke aktiviteter der udbydes på dagen på tavlen ved indgangen.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Udetøj og gerne en madkurv.

Arrangør: Randers Naturcenter Tlf. 86 43 25 37