Børne Bio Blitz i Jeres eget Krible Krable Land

Kære dagtilbud, førskolegrupper og børnehaveklasser i Randers kommune Vi vil gerne sammen med Jer finde alle de spændende Krible Krable dyr vi har i Randers kommune – så vær med i denne kæmpe store fælles skattejagt efter spændende dyr – vi har rigtigt mange når vi alle kigger godt efter!

Uge 21 (25-29 maj) sender vi Jer ud på storvildtsjagt efter Krible krable dyrene ude hos Jer: På Jeres legeplads, i Jeres nærnatur eller hvor I nu har adgang til det grønne Randers. I fanger dyr, studerer dem, fotograferer dem og sender billederne til os – og vi samler alle fotos sammen og udgiver til sidst en flot plakat med ”Krible krable dyr i Randers ” – en sådan storstilet fælles jagt efter dyr kalder man en Bioblitz !!

Hvad tilbyder vi:

  1.  I låner lækkert grej af os til jagten på dyr – og vi kommer ud med det til Jer før uge 21!
  2.  I kan dagligt kl. 10 følge vores online YouTube kanal, hvor vi sender ”nyt om dyr” og ”dagens dyr” på børnesprog – og jeres indsendte dyrebilleder kan vi tage med i udsendelsen – måske har I også spørgsmål, som vi kan svare på.
  3. I får en superflot plakat efterfølgende – en plakat som er sammensat af alle Jeres bedste krible krable billeder fra Randers kommune – og som giver os alle et billede på hvilken fantastisk natur vi har omkring os.

Vi har grej til 25 grupper – tilmelding efter ”først til mølle” til naturcenter@randers.dk
Vi glæder os SÅ meget til at få kontakt med Jer – dette er et Corona tiltag, som erstatter de
Krible Krable dage vi plejer at afvikle for dagtilbud på Naturcenteret hvert forår!