Krible Krable Dag på Randers Naturcenter - Der er desværre IKKE flere pladser

Velkommen til en skøn Krible Krable Dag i det grønne Randers. Tilmelding nødvendig (95 pladser) pga. forsamlingsforbuddet.

Over hele Danmark kribler og krabler dyrene – uanset Corona eller ej er dyrene blevet forårsaktive og er lette at få øje på.  Det skal vi udnytte til en spændende dag, hvor vi sætter alt ind på at fange dyr, beundre, være nysgerrige, se detaljerne tæt på og meget mere. Denne dag er særligt til børnefamilierne og deres børn – vi skal se på dyr sammen lørdag 29/5 kl 10-14.

Naturcenteret stiller grej og personale til rådighed, så kom og fang noget spændende til lands, til vands eller i luften !! Du kan også høre lidt om den ”Børne Bio Blitz” der har foregået i nogle af Randers kommunes børnehaver i uge 21 og du kan også se artslisterne for alle de spændende dyr vi fandt, da TV2 var forbi 21/5 og vi lavede kæmpe Bio Blitz i Randers 21/5.

Efter den lange Corona lukning er der behov for Naturcenter pandekager, så de skal selvfølgelig bages på bålet, når sulten viser sig. I er også velkomne til at hilse på Naturcenterets øvrige dyr – vi har f.eks. fået pinselam !.

Velkommen til en skøn Krible Krable Dag i det grønne Randers.

Tilmelding nødvendig (95 pladser) pga. forsamlingsforbuddet.