Live på Facebook

Tidsrejsen rykker nu mere permanent ind på Facebook. Vi vil derfor sende live via Randers Naturcenters Facebook side hver torsdag og være et nyt sted hver gang.

Projekt Tidsrejsen er et samarbejdsprojekt mellem Randers Regnskov, Museum Østjylland og Randers Kommune. Randers Regnskov er i fuld gang med at bygge en helt ny udstilling som hedder Tidsrejsen og ved et besøg der vil du opleve en hel tidsrejse som tager dig med 23 millioner år tilbage og helt ind i fremtiden.

Den tidsrejsen kan man også komme på ved at besøge et eller flere af de 52 steder rundt omkring i Randers kommune som er særligt udvalgte og som rummer en fortælling der hører hjemme på den samme tidslinje som den i udstillingen.

I uge 7 besøgte naturvejleder Maj Laurberg Jensen og naturvejleder og historiker Anders Bloksgaard Rathe, fra Randers Naturcenter, Haversdås Jættestue, Ulvholm Voldsted og Nørstenen. Alle tre steder der rummer hver sin egen lille tidsrejse. Derudover er der altså hele 49 steder som vi endnu ikke har besøgt og som vi vil besøge de næste torsdage, så se med når vi sender live derude fra. 

Se med på Facebook