Naturens dag 2021

Lørdag d. 11. september kl. 10-14. Naturens uge afholdes i hele Danmark under temaet: ”Vi sætter fokus på naturen og alle de gode oplevelser, som er derude” - #naturensuge.

Vi sætter fokus på oplevelser for børn og deres familier. Vi kigger på hvordan snegle går helt uden ben, men med én fod og undersøger hvordan de spiser med deres tandfyldte tunge!

Du kan også arbejde med træ og snitte løs – fx skovfolk og smådyr.

Vandhullet på naturcenteret har masser af spændende dyr og du kan fange dem selv! – og komme tæt på guldsmedelarver, vandrøvere og andre sjove dyr.

Over bålet bages honningbrød – kom og bag dit helt eget brød og smag den med ny slynget honning. Der kan tilkøbes kaffe, the eller kakao. Vi modtager også MobilePay

Vil du ud på tur i nærområdet kan du få et kort og låne kikkert og fuglebog og tage på din helt egen ekspedition – har du mindre børn med har vi to Christianiacykler til udlån.

Der er i hele åbningstiden masser af spændende aktiviteter og vi sørger for, at vi både kigger oppe og nede i den skønne natur. Kom og vær med og bliv inspireret til endnu flere oplevelser i Randers og omegn.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Udetøj og gerne en madkurv.

Arrangør: Randers Naturcenter Tlf. 86 43 25 37