Tidsrejsen for skoler 3-6 klasse

Med sjove aktiviteter og lege bliver I ført igennem undervisningsforløbet ’Landets fødsel, Før isen kom, Istiden, Forhistorisk tid, Historisk tid og ind i Fremtiden’.

Tidsrejsen

Kom på tidsrejse med din klasse sammen med Randers Naturcenter og Museum Østjylland. Sanserne og kroppen kommer i spil i dette undervisningsforløb. Med sjove aktiviteter og lege bliver I ført igennem undervisningsforløbet ’Landets fødsel, Før isen kom, Istiden, Forhistorisk tid, Historisk tid og ind i Fremtiden’.

VI KOMMER UD TIL JER!

Vi mødes på jeres skole på et område, hvor vi kan være 2-4 klasser. Vi medbringer alle de materialer vi skal bruge, og har tilrettelagt dagen særligt til jer. På dagen kommer vi igennem de fire perioder ’Før isen kom, Istiden, Forhistorisk tid og Historisk tid’. Naturcenteret og museet bemander to workshops. I skal selv bemande de to workshops, der handler om ’Før isen kom og Historisk tid’. Vi har selvfølgelig planlagt overskuelige forløb og aktiviteter, som er lige til at gå til.
Det eneste du skal gøre, er at arbejde med perioderne Landets fødsel og Fremtiden før og efter arrangementet. Undervisningsmateriale kan fremsendes.

Projektet

Randers Naturcenter og Museum Østjylland er samarbejdspartnere med Randers Regnskov i deres kommende attraktion Tidsrejsen. Naturcenteret og Museet byder blandt andet ind med en masse ture ud i landskabet og arrangementer for både skoler og dagtilbud.

Booking

Datoer: Skoleforløbene kører mandag-torsdag i ugerne: 38, 39, 40, 41 og 43
Som udgangspunkt kører forløbene fra kl. 9.00-13.00
Antal elever: Forløbet kan bookes for minimum to klasser. Der kan maximalt være fire klasser med pr. dag.
Klassetrin: 3.-6. klasse
Booking: naturcenter@randers.dk