Lappedykkeren indviet med bobler

Randers Naturcenter modtog torsdag d. 18. august en vidunderlig gave fra Aage V. Jensens Naturfond i form af handicapbåden Lappedykkeren.

Video af indvielsen

Isfuglen og Guldsmeden har fået en storesøster – de to handicapbåde på Randers Naturcenter er nu blevet til tre med indvielsen af Lappedykkeren, som blev skænket af Aage V. Jensens Naturfond og indviet torsdag i Randersugen 2016.

Borgmester Claus Omann Jensen og direktør for Aage V. Jensens Naturfond Anders Skov var til stede ved indvielsen, som blev fejret med festivitas, fiskefrikadeller og god stemning.

”Jeg døber dig Lappedykkeren, og jeg håber, du kommer ud på mange ture” sagde Anders Skov, før han traditionen tro navngav den nye båd med en flaske bobler.

Handicapbådene Isfuglen og Guldsmeden har i de forløbne fire år spillet en stor rolle for gangbesværede og handicappede borgeres muligheder for at opleve naturen i Randers fra vandsiden. Den nye båd giver mulighed for flere sejlture, og den er desuden større og godkendt til andre typer sejlads end de to andre. 

”Vi er meget taknemmelige for den nye båd, som kan bruges til længere ture end de to andre og som gør at vi kan komme længere ud på Randers Fjord”.  Det bliver til stor glæde for vores gæster, som holder meget af de naturskønne ture på Gudenåen,” siger leder af Randers Naturcenter, Helle-Marie Taastrøm.