Introduktion:
Forløbet er delvist selvkørende af klassens lærere, dog med naturvejledning de første 45 min. for at anvise anvendelige planter til maden.
Alle retter laves over bål. Lærer medbringer madvarer, alt andet lånes på Naturcenter.
Der er forslag til retter og ingredienser her:
Forslag til program v. start kl. 9:
9 -9.15 ankomst og indkvartering v bålplads
9.15 – 10: Sanketur efter vilde planter i nærområdet (naturvejleder er booket som guide)
10-13: Via den udleverede klassekasse med køkkengrej og gryder/pander laver klassen selv mad over bål ved et af bålstederne på Naturcenteret. Læreren er instruktør. Brænde og praktisk udstyr anvises af naturvejlederen.
Praktiske Oplysninger:
Klassetrin: 5.-7. klasse
Fag: Primært: Madkundskab, Sekundært: Natur/Teknologi og historie
Varighed: 2-3 timer
Hvornår: April - Oktober
Din rolle: Du står selv for at handle ingredienser og for madlavningen på Naturcenteret. Naturvejlederen er kun med på sanketuren:)