Naturskolehuset

Naturskolehuset er vores største hus med plads til 45 siddende ved borde, endnu flere, hvis alle taburetter tages i brug. Lokalet bruges til undervisning, møder, foredrag m.v.

Lokalet bruges til undervisning, møder, foredrag mv. Borde og stole er alle mobile og fleksible, så der kan stilles op til mange forskellige typer af arrangementer.

Lokalet emmer af liv – der er et mindre udvalg af terrarier med frøer, tudser og flere gange over året en mini-udstilling af sæsonens aktuelle dyr, det er også her vores samling af udstoppede dyr kan ses.

I Naturskolehuset er der køkkenfaciliteter med service til 45 personer, komfur, ovn, køleskab og opvaskemaskine. Der er opsat projektor, som dog kræver at man medbringer egen pc.

Ligeledes er en whiteboard tavle til rådighed. Lokalet kan bookes i forbindelse med arrangementer på stedet, men er dog ofte i dagtimerne anvendt til Naturcenterets egne arrangementer. Aften og weekends kan lokalet bookes af lokale grønne foreninger, som en slags "grønt forsamlingshus".