For virksomheder

Tag med arbejdspladsen ud i naturen og nyd de dejlige omgivelser på Randers Naturcenter.

Det er sjovt og befriende at grine sammen og få fælles oplevelser, og naturen er et godt udgangspunkt for dette.

Vi har en del erfaring med forskellige natur-pædagogiske kurser og samarbejdskurser for flere forskellige erhvervsgrupper. Det kan være om alt fra deciderede faglige kurser med nye ideer til arbejdet med naturviden og forståelse til mere sociale arrangementer, hvor fællesskabet omkring aktiviteter som f.eks. bålmad og samarbejdslege i det grønne er det vigtige element.

Vi planlægger gerne et arrangement i dagtimerne eller en aften for jeres personalegruppe med emner efter jeres ønsker. Vi har erfaring med både små og store arrangementer – fra ca. 10 personer og op til ca. 150 deltagere.

Et arrangement på Randers Naturcenter kan sammenstykkes af forskellige moduler, som alle kan tilpasses målgruppen og behovet i den enkelte gruppe. Flere moduler kan med fordel sættes sammen til det perfekte arrangement for jeres virksomhed eller private gruppe.

Udlejning af lokaler

De store undervisningslokaler kan lejes af grupper der ønsker at afholde arrangementer på stedet.

Der er differentieret prispolitik afhængig af, hvad lokalet skal anvendes til. Læs mere om brugerbetaling på Naturcenteret

Kommunens foreninger, der opfylder Oplysningsforbundets regler om lån af kommunale lokaler, kan - hvis det er et arrangement med et væsentligt grønt indhold - gratis låne et lokale. Det kan dog ikke lade sig gøre at bruge lokalerne som klub/mødested - der er nærmere tale om et "Grønt Forsamlingshus", som kan bruges ved mere specielle lejligheder.