Praktik og ledige stillinger

Læs om praktikforløb og se ledige stillinger på Randers Naturcenter.

Kom backstage på Randers Naturcenter – et smut ind i maskinrummet, hvor vi laver strategier, planlægger formidlingsforløb og formidler for mange forskellige målgrupper.

Praktikannonce

  • Har du en drøm om at blive Naturvejleder????
  • Læser du til Skov- og Landskabsingeniør, Kultur- og naturformidler eller lignende?
  • Hvis du kunne ha lyst til at tilbringe praktikdelen af din uddannelse på et Naturcenter – så kig gerne i vores retning.

Randers Naturcenter ligger naturskønt ved Gudenåen centralt i Randers C og formidler bredt og til mange forskellige målgrupper – lige fra de yngste i vuggestuen og dagplejen – unger i børnehave – skoleelever på alle alderstrin, også specialskoleelever. Vi har tilbud til pensionister, ældre, særlige demenstilbud og en lang stribe af offentlige arrangementer aftner og weekender for Hr. og Fru Randers og deres familie.

Hvis du er i praktik hos os, sørger vi for at du får indblik backstage i et Naturcenter – og kommer ind i naturvejleder-maskinrummet, hvor vi laver strategier, planlægger formidlingsforløb, kommunikerer med målgrupperne og i det hele taget er Randers Kommunes adgang til naturvejledere og viden om natur. Det betyder, at du får masser af "publikumskontakt" og får afprøvet dig selv "on stage",

Vi er 3 naturvejledere ansat – og er hver især specialister i forskellige målgrupper, MEN vi hjælper altid hinanden og arbejder tæt og skønt sammen. Som studerende starter du som "føl", men målet er, at du indenfor din praktikperiode selvstændigt står for naturvejledningsforløb – både forberedende, kommunikerende, afviklende, evaluerende osv. – altså "all of it" ...

På Naturcenteret har vi samlet en medarbejdergruppe på ca. 15, hvoraf der ofte også er andre studerende og virksomhedspraktikanter iblandt. Vi har et skønt arbejdsmiljø, hvor der både mentalt og fysisk er højt til loftet – og du vil få stor indflydelse på, hvad du som formidler vil dykke særligt ned i.

Vi kan tage praktikanter hele året – på Randers Naturcenter har vi åbent året rundt og har også besøgende året rundt.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger på Randers Naturcenter.